Huren

 

Wonen in een oude brouwerij?

 

Heb je er altijd van gedroomd om in een karaktervol gebouw te wonen?

Laat hier je gegevens achter.

Wanneer er een loft vrijkomt, zal je als eerste gecontacteerd worden voor een bezichtiging (vrijblijvend), vooraleer deze op Immoweb of andere sites geplaatst wordt.

Hou me op de hoogte

15 + 5 =

Testimonials

2017…. Een nieuwe start…een nieuw begin…

Een periode waarin een heleboel appartementen werden bezocht om toch, na een woelige tijd, opnieuw die welverdiende rust te vinden waar éénieder zo recht op heeft… Wat een zoektocht was dat!!

Bevindingen van de bezochte ruimtes : te ouderwets, te modern, te dit, te dat….. Veel teveel te….’s als je het mij vraagt..J

Maar toen…ergens eind april…was het ineens zover… een afspraak in het Jack-op gebouw in Werchter!  En bingo…vanaf de eerste stap die ik er binnen zette, was er die match… de combinatie van 2 werelden die op een ongelooflijk stijlvolle en éénvoudige manier in mekaar smolten… Ik had geen “te” van wat dan ook aan te merken… Dit was waar ik wilde wonen, dat wist ik meteen!  Alle ruimtes pal op het zuiden…voor mij een zalig extraatje! 

Het vernieuwde “oude” maar tegelijkertijd ook rustige karakter van het gebouw, de uitstraling die het heeft wanneer je de hoek om rijdt, … het is altijd fijn thuis komen!  Ook de aanwezigheid van de natuur nodigt uit tot mooie wandelingen, loop-trainingen langs de Dijle, enzoverder.

Het is met pijn in het hart dat dit nu mijn thuis niet meer zal zijn…maar er wacht een nieuw avontuur waar ik geen nee tegen kan zeggen…Nu is er een gevoel van dankbaarheid in de plaats gekomen…dankbaar voor de mooie momenten die ik er heb beleefd, de fijne mensen die ik er heb ontmoet, … dit is een stukje van mijn verleden geworden…een stukje dat ik altijd zal blijven koesteren…want het is een bijzondere omgeving om in te vertoeven !

(A. Ickmans)

Prachtige oude brouwerij met oog voor detail en luxe afwerking.
Industrieel karakter en toch landelijk wonen in een actieve gemeente. Werchter is en blijft het epicentrum voor de muziekliefhebber onder ons, en als je ook nog eens graag fietst – een ideale uitvalsbasis.
(A. Ghyselen)